Urządzenia i Akcesoria
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves30 g
-
fresh rosemary5 sprigs
-
150 g ham slicesbacon slices150 g
-
800 g skinless chicken legsskinless turkey legs800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1300 g
-
potatoes cut into pieces (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Wine Fish Fillet
Brak ocen
Beef Sukiyaki
Brak ocen
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Brak ocen
Tuscan bean soup
30 min
Maple-Buttered Rum Cider
Brak ocen
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 godz.
Beef "Burgundy"
40 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Hunters' stew
1 godz.
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Tuna dip
15 min