Urządzenia i Akcesoria
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves30 g
-
fresh rosemary5 sprigs
-
150 g ham slicesbacon slices150 g
-
800 g skinless chicken legsskinless turkey legs800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1300 g
-
potatoes cut into pieces (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese and bacon hedgehog
24 godz. 30 min
Sauerkraut soup
50 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Mole verde with chicken
1 godz.
Cloudy apple cider jelly
5 godz.
Country-style chicken liver fritters
35 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Aperol spritz sorbet
8 godz. 20 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min