Urządzenia i Akcesoria
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves30 g
-
fresh rosemary5 sprigs
-
150 g ham slicesbacon slices150 g
-
800 g skinless chicken legsskinless turkey legs800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1300 g
-
potatoes cut into pieces (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min