
Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt genueński z masłem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji
Składniki
-
50 g masła pokrojonego na kawałki
-
8 jajek
-
200 g cukru
-
1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
230 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
158.6 kcal /
663.5 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
57.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska