Biszkopt genueński z masłem

Biszkopt genueński z masłem

4.9 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji

Składniki

  • masła pokrojonego na kawałki
    50 g
  • jajek
    8
  • cukru
    200 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • mąki pszennej
    230 g
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 158.6 kcal / 663.5 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 57.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...