Yoghurt cheese

Yoghurt cheese

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
21 pieces

Składniki

Yoghurt cheese
  • natural yoghurt (see Tips)
    1000 g
  • water
    200 g
  • sea salt plus an extra ½ tsp
    1 tbsp
Cheese coatings
  • walnuts
    50 g
  • sea salt to season
  • extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 pinch
  • pure maple syrup
    20 g
  • fresh chives thinly sliced
    20 g
  • red pepper flakes or dried chilli flakes
    3 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 336.3 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 210.7 kJ / 50.4 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...