Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
21 pieces
Składniki
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
336.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
210.7 kJ /
50.4 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Chunky guacamole
10 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min