
Urządzenia i Akcesoria
Muhamara dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
11 portions
Składniki
-
red capsicum (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves2 - 4
-
walnuts80 g
-
pomegranate molasses40 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional - see Tips)1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, for garnishing (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
174.7 kcal /
733.8 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
5.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
158.6 mg