
Urządzenia i Akcesoria
Barbecue sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
650 g
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
ripe tomatoes room temperature and cut into halves800 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
salted butter cut into pieces50 g
-
balsamic vinegar50 g
-
bourbon (see Tips)100 g
-
pitted dates60 g
-
dark brown sugar80 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)40 g
-
Tabasco® sauce to taste6 - 8 drops
-
ground paprika (see Tips)1 tsp
-
mustard powder1 ½ tsp
-
ground roasted wattleseed (optional - see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 650 g
Kalorie
1207.9 kcal /
5073.5 kJ
Białko
20.1 g
Tłuszcz
44.6 g
Węglowodany
171.7 g
Błonnik
29.3 g
Tłuszcz nasycony
27.2 g
Sód
3213.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Tartare sauce
10 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Pavlova
6 godz.
Hollandaise sauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Chocolate nougat bars
2 godz. 30 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Italian Seasoning Rub
5 min
Baharat spice mix
5 min
Lemon pepper seasoning
1 godz. 35 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Salted caramel sauce
40 min