Urządzenia i Akcesoria
Tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
520 g
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to taste
-
halved walnuts30 g
-
spring onion/shallot trimmed, cut into pieces1
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mayonnaise60 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
canned tuna drained180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 520 g
Sód
1871.6 mg
Białko
54.5 g
Kalorie
6859.9 kJ /
1639.6 kcal
Tłuszcz
154.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
56.9 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt dressing
10 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Liver cake
1 godz. 50 min
Herb and garlic dip
10 min
Polenta
25 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 godz. 10 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Tuna dip
15 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Peanut butter and chocolate custard
15 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min