Urządzenia i Akcesoria
Tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
520 g
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to taste
-
halved walnuts30 g
-
spring onion/shallot trimmed, cut into pieces1
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mayonnaise60 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
canned tuna drained180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 520 g
Sód
1871.6 mg
Białko
54.5 g
Kalorie
6859.9 kJ /
1639.6 kcal
Tłuszcz
154.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
56.9 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Tuna Dip
10 min
Tzatziki
15 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Leek and smoked salmon dip
55 min
Mint lemonade
5 min
Broad bean bruschetta
30 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 godz. 10 min
Mango and turmeric sorbet
10 min