
Urządzenia i Akcesoria
Mango, ginger and chilli chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
1070 g
Składniki
-
oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
nigella seeds2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mango flesh only, cut into pieces (2 cm) (see Tips)700 g
-
raw sugar250 g
-
white vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
raisins100 g
Wartości odżywcze na 1070 g
Kalorie
1908.5 kcal /
7985.2 kJ
Białko
12.4 g
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
442.8 g
Błonnik
17.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
2428.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Naan bread
2 godz. 40 min
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min
Hommus
15 min
Coleslaw
10 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Madras curry powder
15 min
Cucumber and mint raita
30 min
Spiced tomato chutney
30 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Red onion relish
50 min
Mango chutney
1 godz. 20 min
Dukkah
25 min