Urządzenia i Akcesoria
Mango, ginger and chilli chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
1070 g
Składniki
-
oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
nigella seeds2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mango flesh only, cut into pieces (2 cm) (see Tips)700 g
-
raw sugar250 g
-
white vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
raisins100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1070 g
Sód
2428.9 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
7985.2 kJ /
1908.5 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
17.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
442.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber and mint raita
30 min.
Apple, leek and sage sauce
15 min.
Grilled scallops with chilli jam
25 min.
Lamb saag
1h 30 min.
Lemon and caper aioli
15 min.
Tandoori paste
5 min.
Everyday Indian curry paste
30 min.
Madras curry powder
15 min.
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15 min.
Spiced tomato chutney
30 min.
Rhubarb and strawberry fool
2h 15 min.
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30 min.