Urządzenia i Akcesoria
Hibiscus and Raspberry Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
30 - 40 g stevia powder, whitehoney (opcjonalnie)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
73.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
994.4 kJ /
237.7 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
37.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
10 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Soy bolognese
40 Min
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 Min
Porridge with fresh fruit
15 Min