Urządzenia i Akcesoria
Hibiscus and Raspberry Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
30 - 40 g stevia powder, whitehoney (opcjonalnie)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
73.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
994.4 kJ /
237.7 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
37.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Potato and vegetable purée
45 min
Baked spinach and eggs
40 min
Falafel Waffle
40 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Ratatouille
40 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Porridge with fresh fruit
15 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min