Urządzenia i Akcesoria
Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porcji
Składniki
-
150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
50 g cukru
-
8 łyżeczek kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
-
120 g napoju roślinnego dowolnego, Inka®
-
2 puszki mleczka kokosowego (400 g każda), mocno schłodzonego (patrz wskazówka)
-
truskawki, świeże przekrojone na pół, do podania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
24.6 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1985.2 kJ /
474.5 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pistacjowa matcha latte
20 min
Malinowe wyspy
9 godz.
Płynące ciastka czekoladowe z herbatą matcha (lava cakes)
2 godz.
Pralinki z likierem migdałowym
1 godz.
Eklerki pistacjowe
4 godz.
Smoothie bowl z jagodami acai
10 min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 min
Kakaowy koktajl z nasionami konopi
10 min
Proteinowe smoothie z bananem i daktylami
5 min
Makaroniki truskawkowe
2 godz. 30 min
Pudding chia z mango i malinami
4 godz. 10 min
Kremówka w pucharkach
4 godz.