
Urządzenia i Akcesoria
Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porcji
Składniki
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki150 g
-
cukru50 g
-
kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna8 łyżeczek
-
napoju roślinnego dowolnego, Inka®120 g
-
mleczka kokosowego (400 g każda), mocno schłodzonego (patrz wskazówka)2 puszki
-
truskawki, świeże przekrojone na pół, do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
474.5 kcal /
1985.2 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
29.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Sód
24.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Spiralizowana sałatka z wołowiną (TM6)
35 min
Lody kokosowe
6 godz. 30 min
Sushi donuty
1 godz. 45 min
Lody tropikalne na patyku
4 godz. 5 min
Kokosowe muffinki z płynną czekoladą w środku
1 godz.
Francuskie ciastka canelés
14 godz. 30 min
Mini serniczki z kawą zbożową
30 min
Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)
10 min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 min
Torcik w kształcie serca
1 godz. 30 min
Biszkopt cytrynowy
4 godz.
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.