Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)
TM6 TM5

Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)

4.8 (14 ocen)

Składniki

  • 150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
  • 50 g cukru
  • 8 łyżeczek kawy zbożowej, rozpuszczalnej, Inka® Klasyczna
  • 120 g napoju roślinnego, dowolnego, Inka®
  • 2 puszki mleczka kokosowego (400 g każda), mocno schłodzonego (patrz wskazówka)
  • truskawki, świeże, przekrojone na pół, do podania

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1985.2 kJ / 474.5 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
29.7 g
Tłuszcz
30.5 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Błonnik
2.9 g
Sód
24.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy