Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM6)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10min
Chrust z ziemniaków (TM6, TM7)
25min
Marchewkowe nachos z guacamole (TM6, TM7)
1h 10min
Surówka rainbow slaw (TM6, TM7)
15min
Mrożony deser z krojonymi truskawkami (TM6, TM7)
6h 10min
Mizeria z cienko krojonych ogórków (TM6, TM7)
10min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6, TM7)
10min
Jajka z boczkiem i szpinakiem z Varomy; Fasola w sosie pomidorowym na ciepło
55min
Gotowanie makaronu (w stacji Thermomix Friend®)
25min
Pływające wyspy truskawkowe z sosem waniliowym z miętą
25min
Lody z ciastkami Oreo®
8h 30min