Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z krojonych warzyw (TM6)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porcje
Składniki
-
150 g czerwonych buraków
-
150 g korzenia pietruszki z odciętymi końcówkami
-
150 g batatów
-
150 g ziemniaków
-
sól do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
379.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Świąteczna przystawka w kształcie choinki
1 godz.
Mini galette z krojonymi warzywami i serem sałatkowym (TM6)
1 godz. 50 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 min
Makaron ze spiralizowanej kalarepy w sosie ziołowym (TM6, TM7)
30 min
Placki ze spiralizowanych batatów (TM6, TM7)
55 min
Lemoniada detox (TM6, TM7)
35 min
Mizeria z grubo krojonych ogórków (TM6, TM7)
10 min
Mrożony deser z krojonymi truskawkami (TM6, TM7)
6 godz. 10 min
Rösti (TM6, TM7)
40 min
Carpaccio z buraków z cukinią (TM6, TM7)
15 min
Mizeria z cienko krojonych ogórków (TM6, TM7)
10 min
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
1 godz. 50 min