Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
TM5 TM6

Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 2 kawałki skórki z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek (ok. 10 x 2 cm)
  • 20 g orzechów pistacjowych, łuskanych, solonych lub niesolonych
  • 180 - 200 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
  • 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 50 g mleka

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
819.6 kJ / 195.9 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
16.2 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
0.3 g
Sód
30.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy