Urządzenia i Akcesoria
British spice rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
225 g
Składniki
-
orange zest only, no white pith½
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh bay leaves or dried bay leaves4
-
allspice berries or 1 tsp ground allspice4
-
fennel seeds2 tbsp
-
sea salt150 g
-
cinnamon quill1
-
ground cloves3 pinches
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
whole nutmeg finely grated, or ¼ tsp ground nutmeg½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 225 g
Sód
57290.4 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
239 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown sugar spice rub
5 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Lemon and thyme oil
25 min
Herb and garlic dip
10 min
Butter
10 min
Brandy cream
15 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Lemon or lime butter
15 min
Salted caramels
4 godz. 40 min
Almond addiction
1 godz.
Cranberry and rosemary chutney
40 min