Soupe Pho aux spaghetti de radis daïkon

Soupe Pho aux spaghetti de radis daïkon

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de radis chinois (daïkon) coupées en morceaux de la taille de la goulotte (voir "Conseil(s)")
    1000 g
  • cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l) émietté
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • d'eau
    1300 g
  • anis étoilés
    2
  • de bâtons de cannelle
    3 g
  • de gingembre frais en tranches
    20 g
  • de filet de bœuf détaillé en tranches très fines
    300 g
  • de sauce de poisson (nuoc-mâm)
    10 g
  • de coriandre fraîche hachée (1-2 mm)
    10 g
  • d'oignons nouveaux hachés (1-2 mm)
    10 g
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • citron vert coupé en 4
    1
  • de germes de soja frais
    100 g
  • piment frais en fines tranches (1-2 mm)
  • de sauce chili (opcjonalnie)
    2 c. à café
  • de sauce hoisin (sauce barbecue chinoise) (opcjonalnie)
    4 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 321.4 kcal / 1344.7 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 2036.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...