Chou fermenté

Chou fermenté

3.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
700 g

Składniki

  • 500 g de chou de Savoie coupé en quartiers (3 cm x 5 cm, pour la partie large de la goulotte), ne pas séparer les feuilles
  • 200 g de carottes
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 3 cm gingembres frais pelé et coupé en tranches (2 mm)
  • 2 gousses d'ail
  • 1000 g d'eau
  • 20 g de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 3028.7 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 166.4 kJ / 39.8 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...