Chou fermenté

Chou fermenté

3.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
700 g

Składniki

  • de chou de Savoie coupé en quartiers (3 cm x 5 cm, pour la partie large de la goulotte), ne pas séparer les feuilles
    500 g
  • de carottes
    200 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • de gingembre frais pelé et coupé en tranches (2 mm)
    3 cm
  • gousses d'ail
    2
  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    20 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 39.8 kcal / 166.4 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 9.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 3028.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...