Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de chou de Savoie, coupé en quartiers (3 cm x 5 cm, pour la partie large de la goulotte), ne pas séparer les feuilles
- 200 g de carottes
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 3 cm de gingembre frais, pelé et coupé en tranches (2 mm)
- 2 gousses d'ail
- 1000 g d'eau
- 20 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 166.4 kJ / 39.8 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 3028.7 mg
Alternatywne przepisy
Crêpes indiennes à la farine de pois chiches
30 Min
Soupe de nouilles épicée au bœuf braisé
3 Std. 20 Min
Shot détox pomme et épinards
5 Min
Gomasio au vert de poireau
40 Min
Riz épicé aux lentilles et aux oignons frits
1 Std. 15 Min
Pickles d'échalotes
15 Min
Japchae
50 Min
Gâteau au yaourt de brebis
40 Min
Shot de jus détox au concombre
10 Min
Perles de coco
3h 50min
Bouillon thaï aux légumes
1 Std. 10 Min
Pad thaï à la courge butternut
40 Min