Urządzenia i Akcesoria
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Spicy rub
-
beef short ribs bone in (8-10 cm)1800 g
-
dark brown sugar2 tbsp
-
chilli powder2 tbsp
-
paprika1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
granulated garlic½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
whole cloves2
Sweet barbecue sauce
-
red onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
tomato sauce210 g
-
dark brown sugar120 g
-
pineapple juice (see Tips)60 g
-
honey60 g
-
paprika1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
water1200 g
Polenta
-
Gouda cheese cubed (3 cm pieces)150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter20 g
-
water900 g
-
polenta130 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
spring onions/shallots julienned, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1583.4 mg
Białko
51.8 g
Kalorie
6452.7 kJ /
1542.2 kcal
Tłuszcz
129.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
60 g
Węglowodany
43.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon roast chicken
1h 35min
Peach and custard cream muffins
50min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
French onion pasta
45min
Teriyaki deli chicken
40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Creole jambalaya
1h
Cheeseburger sliders
2h 40min