Grilled scallops with chilli jam
TM6 TM5

Grilled scallops with chilli jam

4.9 (18 ocen)

Składniki

Chilli jam

  • 30 g eschalots
  • 100 g fresh long red chillies (see Tips)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g white sugar
  • 50 g white vinegar
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 20 g palm sugar, broken into small pieces (see Tips)

Scallops

  • 20 scallops
  • extra virgin olive oil, for brushing
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • lime juice, to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
328 kJ / 78.1 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy