Urządzenia i Akcesoria
Grilled scallops with chilli jam
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 portions
Składniki
Chilli jam
-
eschalots30 g
-
fresh long red chillies (see Tips)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white sugar50 g
-
white vinegar50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
palm sugar broken into small pieces (see Tips)20 g
Scallops
-
scallops20
-
extra virgin olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lime juice to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
328 kJ /
78.1 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Espresso martini
5 Min
Citrus margarita
10 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Lemon caper butter
10 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min