Urządzenia i Akcesoria
Grilled scallops with chilli jam
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 portions
Składniki
Chilli jam
-
eschalots30 g
-
fresh long red chillies (see Tips)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white sugar50 g
-
white vinegar50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
palm sugar broken into small pieces (see Tips)20 g
Scallops
-
scallops20
-
extra virgin olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lime juice to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
328 kJ /
78.1 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Traditional gravy
25 min
Prawn wontons
2 godz.
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Jalapeño poppers
35 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min