Urządzenia i Akcesoria
Asian dipping sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
145 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh coriander stems and leaves3 sprigs
-
soy sauce60 g
-
rice wine vinegar60 g
-
raw sugar50 g
-
dried chilli flakes¼ - ½ tsp
-
lemon juice60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 145 g
Sód
3960.3 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1145 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style fish cakes
30 min
Lemon and thyme oil
25 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Coleslaw
10 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Smoked Trout Dip
15 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Achcharu (pickle)
48 godz. 30 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.