Biscuits Biscoff à l'avoine

Biscuits Biscoff à l'avoine

4.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
28 morceaux

Składniki

  • de beurre non salé en cubes
    115 g
  • de cassonade
    170 g
  • œuf de gros calibre
    1
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé
  • de lait entier
    1 c. à soupe
  • de pâte à tartiner aux spéculos ou 100 g de pâte à tartiner Biscoff (voir Conseil)
    100 g
  • de flocons d'avoine
    140 g
  • de pacanes hachées
    70 g
  • de farine d'épeautre
    170 g
  • de poudre à pâte
    ½ c. à thé
  • de bicarbonate de soude
    ¼ c. à thé
  • de sel
    ½ c. à thé

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 135.1 kcal / 565.1 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 84.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...