Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten à l'avoine

Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten à l'avoine

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
44 morceau

Składniki

  • de quinoa blanc
    60 g
  • de graines de chia
    30 g
  • de flocon d'avoine sans gluten
    355 g
  • de fécule de maïs
    85 g
  • de xanthane
    ½ c. à thé
  • de bicarbonate de soude
    1 c. à thé
  • de sel
    1 c. à thé
  • beurre non salé en dés
    170 g
  • de cassonade
    140 g
  • de sucre
    140 g
  • de yogourt grec
    60 g
  • jaune d'œuf
    2
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé
  • de pépites de chocolat
    285 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 134.9 kcal / 564.6 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 18.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 89.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...