Urządzenia i Akcesoria
Indonesian white spice paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves125 g
-
eschalots175 g
-
candlenuts toasted125 g
-
white sugar15 g
-
ground coriander1 tsp
-
vegetable oil80 g
-
water50 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1933.7 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
8207.4 kJ /
1961.6 kcal
Tłuszcz
175.9 g
Błonnik
19.2 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
103.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli mussels with risoni
35min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Madurese chicken satay
1h 30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Steamed Siew Mai
5h
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min