Urządzenia i Akcesoria
Indonesian white spice paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves125 g
-
eschalots175 g
-
candlenuts toasted125 g
-
white sugar15 g
-
ground coriander1 tsp
-
vegetable oil80 g
-
water50 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1933.7 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
8207.4 kJ /
1961.6 kcal
Tłuszcz
175.9 g
Błonnik
19.2 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
103.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Indonesian red spice paste
45 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Traditional Fried Rice
20 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Korean fried chicken
4 godz.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min