Indonesian white spice paste

Indonesian white spice paste

4.8 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
500 g

Składniki

  • garlic cloves
    125 g
  • eschalots
    175 g
  • candlenuts toasted
    125 g
  • white sugar
    15 g
  • ground coriander
    1 tsp
  • vegetable oil
    80 g
  • water
    50 g
  • sea salt to taste
    1 tsp
  • ground white pepper to taste
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 1933.7 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 8207.4 kJ / 1961.6 kcal
Tłuszcz 175.9 g
Błonnik 19.2 g
Tłuszcz nasycony 26.7 g
Węglowodany 103.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...