Urządzenia i Akcesoria
Beef rendang
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
desiccated coconut100 g
-
dried long red chillies12
-
water for soaking120 g
-
cumin seeds10 g
-
coriander seeds10 g
-
cinnamon quills3
-
star anise4
-
whole cloves1 tsp
-
garlic30 g
-
red onion cut into wedges100 g
-
fresh ginger peeled, cut into slices40 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (1 cm)60 g
-
fresh galangal peeled, cut into slices40 g
-
vegetable oil80 g
-
dark brown sugar60 - 80 g
-
coconut milk (full fat)200 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
Meat stock paste (see Tips)25 g
-
tamarind paste60 g
-
coconut cream to serve80 g
-
Lebanese cucumber cut into slices, for garnishing1
-
eschalots cut into slices, for garnishing
-
cooked rice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
878.1 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2748.3 kJ /
654.4 kcal
Tłuszcz
45.3 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Thai green curry paste
10 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Pad kra pow
45 min