Wersje kompatybilne
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
Les pêches
- 400 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre
- 1 branche de thym frais
- 2 pêches, bien mûres et pelées
La crème mascarpone
- 200 g de mascarpone
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 4 tranches de brioche, grillées
- feuilles de thym frais, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2995.9 kJ / 716 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 152.7 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 208.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de pomme de terre au curry
35min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Cocktail melon et concombre acidulés
10 Min
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Chili Con Carne
30min
Tarte au sucre
50min
Daurade à la marocaine
1 Std.
Boulettes de poulet au pesto rouge
1 Std.
Petits pains au lait de soja
2 Std. 20 Min
Soupe au chou (caldo verde)
40min
Tarte au saint-nectaire
50min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35min