Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel

Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel

3.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

La sauce caramel
  • de sucre en poudre
    250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de beurre
    30 g
  • d'eau
    30 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
Les pêches
  • d'eau
    400 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • branche de thym frais
    1
  • pêches bien mûres et pelées
    2
La crème mascarpone
  • de mascarpone
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • de brioche grillées
    4 tranches
  • feuilles de thym frais pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 716 kcal / 2995.9 kJ
Białko 10.9 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 152.7 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 208.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...