Urządzenia i Akcesoria
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM6, TM7)
Składniki
-
60 g sera cheddar, jasnego pokrojonego w 1-2 cm kostkę
-
400 - 500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
30 g oliwy z oliwek
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
30 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki soli
-
1 pomarańczę pokrojoną na kawałki
-
4 orzechy włoskie, łuskane, posiekane4 orzechy pekan posiekane
-
1 łyżeczka nasion chia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6, TM7)
25 min
Spiralizowana cukinia w kremowym pesto z awokado (TM7, TM6, TM5)
30 min
Placki warzywne z awokado, tuńczykiem i jajkami (TM7, TM6)
40 min
Sałatka ze spiralizowanych buraków i rzodkiewki z cytrusami (TM6, TM7)
20 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 min
Sałatka z burakiem i ciecierzycą z dressingiem tahini (TM6, TM7)
30 min
Spaghetti z cukinii w śmietanowym sosie z boczkiem (TM6, TM7)
40 min
Mini pizze na spodzie ze spiralizowanych warzyw (TM6, TM7)
45 min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6, TM7)
45 min
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM5)
15 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
15 min
Mini zielone shakshuki
45 min