Urządzenia i Akcesoria
Steamed Tapioca Kuih
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
20 pieces
Składniki
-
oil for greasing
-
tapioca roots peeled and cut in chunks500 g
-
brown sugar120 g
-
water880 g
-
coconut milk100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
grated fresh coconut to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
0.4 g
Kalorie
396 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Sesame Crème
10 min
Homemade Soy Milk
35 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Dried Shrimp Sambal
55 min