
Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt kakaowy z olejem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
20 porcji
Składniki
-
mąki pszennej190 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego50 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
soli1 szczypta
-
jajek8
-
cukru200 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
oleju60 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
133.8 kcal /
559.6 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
19.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
53.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Biszkopt kakaowy
4 godz.
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.