Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt kakaowy z olejem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
20 porcji
Składniki
-
190 g mąki pszennej
-
50 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
1 szczypta soli
-
8 jajek
-
200 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
60 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
53.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
559.6 kJ /
133.8 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem Oreo® do tortów
14hod.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min.
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1hod. 10min.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7hod.
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14hod.
Wilgotny biszkopt z olejem
4hod.
Żelka truskawkowa do tortów
3hod. 45min.
Biszkopt kakaowy
4hod.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min.
Frużelina malinowa
10min.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min.