Urządzenia i Akcesoria
Krem Oreo® do tortów
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 14 godz.
12 porcji
Składniki
-
5 ciastek Oreo®
-
300 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
250 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
-
20 g cukru pudru
-
1 opakowanie fixu do bitej śmietany (opcjonalnie)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
122.6 mg
Białko
2 g
Kalorie
785.6 kJ /
187.8 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem limonkowy do tortów
55 min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14 godz.
Krem malinowy
30 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 godz.
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min