
Urządzenia i Akcesoria
Krem Oreo® do tortów
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 14 godz.
12 porcji
Składniki
-
ciastek Oreo®5
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki300 g
-
sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki250 g
-
cukru pudru20 g
-
fixu do bitej śmietany (opcjonalnie)1 opakowanie
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
187.8 kcal /
785.6 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
6.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
122.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem limonkowy do tortów
55 Min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 Min
Żelka mango do tortów
3 Std. 25 Min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 Std.
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14 Std.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 Min
Krem malinowy
30 Min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 Std.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 Std.
Żelka truskawkowa do tortów
3 Std. 45 Min