Urządzenia i Akcesoria
Żelka truskawkowa do tortów
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
16 porcji
Składniki
-
350 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych350 g truskawek, świeżych
-
30 g cukru
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
10 g żelatyny w proszku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1.5 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
69 kJ /
16.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.
Frużelina malinowa
10 min