Żelka truskawkowa do tortów

Żelka truskawkowa do tortów

4.9 85 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
16 porcji

Składniki

  • truskawek, świeżych
    350 g
    350 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • cukru
    30 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    10 g
  • żelatyny w proszku
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 16.5 kcal / 69 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 3.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 1.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...