Żelka truskawkowa do tortów

Żelka truskawkowa do tortów

4.8 152 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
16 porcji

Składniki

  • 350 g truskawek, świeżych
    350 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 30 g cukru
  • 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 10 g żelatyny w proszku

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 1.5 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 69 kJ / 16.5 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...