
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
350
g truskawek, świeżych
lub 350 g truskawek, mrożonych uprzednio rozmrożonych - 30 g cukru
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 10 g żelatyny w proszku
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 16.5 kcal / 69 kJ
- Białko
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 1.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min