
Urządzenia i Akcesoria
Żelka z owoców jagodowych do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
16 porcji
Składniki
-
owoców jagodowych, świeżych np. malin, czarnych porzeczek400 g
-
cukru (patrz wskazówka)50 - 100 g
-
wody3 łyżki
-
żelatyny w proszku2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
38.9 kcal /
162.8 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 godz.
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Frużelina tropikalna do tortów
10 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min