Urządzenia i Akcesoria
Krem malinowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
16 porcji
Składniki
-
400 g malin, mrożonych400 g malin, świeżych
-
100 g cukru
-
2 czubate łyżeczki żelatyny w proszku
-
6 łyżek wody
-
gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny
-
500 g śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
13 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
610.7 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Krem limonkowy do tortów
55 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Różowy tort z kremem malinowym
48 godz.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min