
Urządzenia i Akcesoria
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
90 g cukru
-
400 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g mleka w temp. pokojowej
-
150 g mleka w proszku (niegranulowanego)
-
1 - 2 łyżeczki barwnika spożywczego białego (opcjonalnie, patrz wskazówka)
-
2 - 4 krople barwnika spożywczego dowolnego (opcjonalnie, patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
251.5 kcal /
1052.2 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
9.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Sód
40.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Różowy tort z kremem malinowym
48 godz.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Krem malinowy
30 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 godz.
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.