Chrupka z białej czekolady do tortów
TM6 TM5

Chrupka z białej czekolady do tortów

4.6 (318 ocen)

Składniki

  • 50 g migdałów, w płatkach, uprażonych uprzednio na suchej patelni
  • 50 g płatków kukurydzianych, typu corn flakes
  • 100 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
  • 15 g oleju

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
298 kJ / 71.2 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Błonnik
0.5 g
Sód
28.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 102 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy