Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de pimiento rojo
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de jitomate triturado
- 250 g de arroz de grano largo
- 50 g de vino blanco
- 600 g de agua
- 450 g de filetes de rape deshuesado y sin piel, en cubos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 pizca de chile en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1701 kJ / 405 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Estofado de res
1h 40 min
Carne de res a la jardinera
40 min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 min
Estofado de pescado
1h 10 min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 Min
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4 Std. 10 Min
Hojaldre de pollo
2 Std.
Pollo a la cazadora
40 min
Cacerola de pollo
30 min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 Min