Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g de hojas de cilantro
lub 10 g de hierbabuena fresca - 200 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jitomate
- 30 g de aceite de oliva
- 850 g de agua
- 70 g de vino blanco
- 1 cubo de caldo
- 1 pizca de chile en polvo
- 250 g de pasta corta seca tipo codito
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de filetes de pescado blanco en trozos
- 200 g de camarones grandes, pelados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1462 kJ / 348 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de res a la jardinera
40 min
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Macarrones con lomo adobado y pimientos
45 min
Pollo en jitomate con papas y budín de chocolate
40 min
Arroz de Pulpo
2 Std. 10 Min
Arroz con salchichas
40 min
Arroz frito
40 min
Arroz con carnes
1h 40min
Clemole rojo
40 min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min