Verduras en salsa morita

Verduras en salsa morita

4.2 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
3 porciones

Składniki

  • 250 g de tomate verde en cuartos
  • 3 chiles morita sin tallo
  • 600 g de agua
  • 135 g de zanahoria pelada y en rebanadas
  • 60 g de pimiento amarillo desvenados, sin semillas y cortados en cubos medianos
  • 60 g de pimiento rojo desvenados, sin semillas y cortados en subos medianos
  • 150 g nopales cortados en bastones
  • 150 g de hongos portobello, frescos en cuartos
  • 150 g de jitomate guaje en cuartos
  • 1 cdita de sal
  • ¾ cdita de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 4 g
Kalorie 336 kJ / 80 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...