Chalupitas de pepino y atún

Chalupitas de pepino y atún

3.6 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
8 porciones

Składniki

  • 4 pepinos pelados
  • 10 g de chile ancho desvenado y previamente asado
  • 15 g de chile pasilla desvenado y previamente asado
  • 30 g de aceite de ajonjolí
  • 50 g de vinagre de manzana
  • 100 g de salsa de soya
  • 20 g de jugo de limón
  • 60 g de jugo de naranja
  • 5 g de jengibre
  • 800 g de atún fresco en trozos
  • cilantro sólo las hojas, para decorar
  • cebolla morada en juliana, para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 737 mg
Białko 27 g
Kalorie 783 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...