Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de masa hojaldre
- 50 g de queso manchego, en trozos
- 30 g de mantequilla
- 400 g de poro, en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 80 g de jamón, en cubos
- 1 huevo
- 50 g de leche
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 cucharada de hojas de tomillo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1483 kJ / 353 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de calabacita
1 godz. 15 min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Pay de pollo al chipotle
1 godz.
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Menú: Tartar de zanahoria, manzana y avellanas. Crepas rellenas de espinacas con queso ricotta en salsa de jitomate.
1 godz. 30 min
Frittata de salchichas de pavo y calabacitas
50min
Soufflé de huevo con jamón y queso
55 min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 min
Ratatouille
40min
Risotto de calabaza de castilla
30min
Pay de atún
1 godz. 40 min
Pastel de carne relleno de espinaca y queso
1 godz. 15 min