Pan alemán sin gluten

Pan alemán sin gluten

5.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 rebanadas

Składniki

  • aceite vegetal para engrasar
  • 100 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de polvo para hornear copeteada
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cda de miel de abeja
  • 10 g de levadura seca
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • 300 g de agua
  • 30 g de nuez de la India picada
  • 100 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • agua para barnizar
  • mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) al gusto

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 346.6 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 669.2 kJ / 159.9 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 24.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...