Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de duraznos, en miatdes, sin semillas
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 188 kJ / 45 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Puré de papas
50 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Puré de betabel
1h
Verduras blanqueadas
1h
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min