Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de duraznos, en miatdes, sin semillas
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 188 kJ / 45 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papaya al vapor
15 min
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Espuma de frutos rojos
10 min
Manzanas caramelizadas
35 min
Puré de camote
40 min
Dulce de camote
1 Std. 15 Min
Flan de manzana
2 Std.
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Puré de betabel
1 Std.
Puré de papas
50 min