Urządzenia i Akcesoria
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
500 gramo
Składniki
-
500 g de agua
-
500 g de duraznos en miatdes, sin semillas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
1 mg
Białko
1 g
Kalorie
188 kJ /
45 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Carne de cordero picada (300 g)
Brak ocen
Ciruelas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Puré de betabel
1 godz.
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12 godz. 40 min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 godz. 20 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Ensalada cremosa de papas
40 min