Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hummus de garbanzos y almendras
- 80 g de almendra entera, pelada y tostada.
- 270 - 300 g de garbanzo blanco, enlatado, (1 lata), escurrida.
- 20 g de agua fría
- 25 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 40 g de tahini
- 1 diente de ajo
- 1 pizca sal
Crepes rosas
- 150 g de betabel cocido, cortado en trozos
- 3 huevo
- 440 g de leche de almendras
- 40 g de aceite vegetal
- 150 g de harina de espelta
- ½ cdita polvo para hornear
- 50 g de arúgula
- 2 cda semillas de ajonjolí
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1685 kJ / 402.7 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 37.3 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 251.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1h
Desayuno en cama: Blinis de betabel con salmón
15 Min
Ensalada de cuscús de coliflor
15 Min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 min
Barritas de avena y frutos rojos
55 min
Dip de Ostiones ahumados
30 min
Espinacas salteadas con almendras y chile verde
20 min
Hummus de betabel
30 min
Potenciador inmunitario Jengibre Cúrcuma Miel y Limón
10min
Tortilla española baja en grasa
45 min