Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de pera, sin corazón, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 258 kJ / 62 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor
25 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min