Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de tapioca
- 80 g de harina de almendras, ver receta
- 60 g de harina de coco
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 1 cdita de ajo en polvo
- 85 g de agua
- 70 g de aceite de oliva
- 1 huevo
- 80 g de puré de jitomate, ver receta
- 5 g de hojas de albahaca fresca, y un poco más para servir
- 100 g de mozzarella, rallado
- 80 g jamón serrano
- 50 g de arúgula
- 2 cdas de reducción de vinagre balsámico blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1810 kJ / 431 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan sin gluten
1h 40min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Bolillo sin gluten
2 godz.
Chapati sin gluten
30 min
Baguette sin gluten
2 godz.
Pan sin gluten
1h 40min
Baguette sin gluten
1 godz.
Brownie de chocolate sin gluten
50min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min