Urządzenia i Akcesoria
Thai red curry paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
400 g
Składniki
-
water to cover
-
dried red chillies deseeded if preferred5
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves10
-
makrut lime leaves3
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)3 stalks
-
fresh coriander (roots, stalks and leaves)5 sprigs
-
eschalots2
-
fish sauce70 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
peanut oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
10221.3 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
2709.5 kJ /
647.6 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
17.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
101.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai red curry paste
15 min
Red Thai Curry Paste
25 min
Thai green curry paste
10 min
Tandoori paste
5 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Madras curry powder
15 min
Ginger paste
15 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Thai green chicken curry
30 min