
Urządzenia i Akcesoria
Thai red curry paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
400 g
Składniki
-
water to cover
-
dried red chillies deseeded if preferred5
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves10
-
makrut lime leaves3
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)3 stalks
-
fresh coriander (roots, stalks and leaves)5 sprigs
-
eschalots2
-
fish sauce70 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
peanut oil20 g
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
647.6 kcal /
2709.5 kJ
Białko
20.7 g
Tłuszcz
25.4 g
Węglowodany
101.4 g
Błonnik
17.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
10221.3 mg