Brandy butter

Brandy butter

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 portions

Składniki

  • brandy
    40 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • water chilled
    250 g
  • icing sugar
    120 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 5.8 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 312 kJ / 74 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...