Urządzenia i Akcesoria
Red onion relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
750 g
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
red onions cut into quarters600 g
-
dark brown sugar30 g
-
red wine100 g
-
balsamic vinegar40 g
-
dried apricots40 g
-
green apple core removed and cut into quarters1
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
1932.6 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
3380 kJ /
807.8 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
19.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
145.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Coleslaw
10 min
Shortcrust pastry
5 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min
Asian dipping sauce
25 min
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min