Urządzenia i Akcesoria
Red onion relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
750 g
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
red onions cut into quarters600 g
-
dark brown sugar30 g
-
red wine100 g
-
balsamic vinegar40 g
-
dried apricots40 g
-
green apple core removed and cut into quarters1
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
1932.6 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
3380 kJ /
807.8 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
19.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
145.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Sweet chilli sauce
1 Std. 5 Min
Dukkah
25 Min
Citrus salt
35 Min
Béchamel sauce
20 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Dessert dukkah
1 Std.
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min