Urządzenia i Akcesoria
Brandy cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
625 g
Składniki
-
raw sugar70 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
full cream milk200 g
-
eggs3
-
brandy40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 625 g
Sód
382.7 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
5787 kJ /
1375 kcal
Tłuszcz
93.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
55.5 g
Węglowodany
86.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prune and orange stuffing
10 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Custard
10 min
Beetroot salad
10 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Chicken velouté meal
40 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Fruit coulis
10 min