Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Białko
- 108.5 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 128.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Orata al sale
40 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min.
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min.
Pesce spada all'arancia
40 min
Branzino al sale aromatico
55min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Pesce spada agrumato
35p
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min