Filetti di rombo in salsa di noci

Filetti di rombo in salsa di noci

4.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
  • 600 g di filetti di rombo
  • 500 g di acqua
  • 30 g di gherigli di noci
  • 20 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 108.5 g
Kalorie 6799 kJ / 1625 kcal
Tłuszcz 128.2 g
Węglowodany 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...