Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Białko
- 108.5 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 128.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Dentice agli agrumi
45 min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 min
Pesce spada agrumato
35 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min