Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 filetti di sogliola (700 g circa)
- 1 carota (100 g circa) a rondelle (3 mm)
- 2 zucchine (250 g circa) a rondelle (3 mm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di porro
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5539 kJ / 1324 kcal
- Białko
- 129.6 g
- Węglowodany
- 23.1 g
- Tłuszcz
- 79.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Involtini di platessa e verdure
1h
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Sogliola gratinata e mele
40min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min