Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 153.7 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 9.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Branzino al sale aromatico
55 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Trota mimosa
35 min
Trota alla piemontese
1h
Trota estiva
50 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min
Trota salmonata al pesto di olive
35 min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min