Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 豬肉絲
- 1 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 太白粉
- 1 大匙 油
- 100 克 韭菜, 切段
- 20 克 生豆包, 切絲
- ¼ 茶匙 鹽
- 3 - 5 滴 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Białko
- 6.763 g
- Węglowodany
- 2.186 g
- Tłuszcz
- 5.266 g
- Błonnik
- 0.631 g