韭菜炒肉絲
TM31 TM5 TM6

韭菜炒肉絲

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 100 克 豬肉絲
  • 1 茶匙 醬油
  • ½ 茶匙 太白粉
  • 1 大匙 油
  • 100 克 韭菜, 切段
  • 20 克 生豆包, 切絲
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 3 - 5 滴 香油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
344 kJ / 82 kcal
Białko
6.763 g
Węglowodany
2.186 g
Tłuszcz
5.266 g
Błonnik
0.631 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy