
Urządzenia i Akcesoria
韭菜炒肉絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
豬肉絲100 克
-
醬油1 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
油1 大匙
-
韭菜 切段100 克
-
生豆包 切絲20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香油3 - 5 滴
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
82 kcal /
344 kJ
Białko
6.763 g
Tłuszcz
5.266 g
Węglowodany
2.186 g
Błonnik
0.631 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

最愛肉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan