韭菜炒肉絲

韭菜炒肉絲

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 豬肉絲
    100 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 1 大匙
  • 韭菜 切段
    100 克
  • 生豆包 切絲
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 香油
    3 - 5 滴

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 82 kcal / 344 kJ
Białko 6.763 g
Tłuszcz 5.266 g
Węglowodany 2.186 g
Błonnik 0.631 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...