
Urządzenia i Akcesoria
紫蘇梅燒排骨
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
油2 茶匙
-
薑 切片(約2公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約3公分)10 克
-
腩排 (子排),切塊(約2公分)600 克
-
醬油2 大匙
-
紫蘇梅 (另備30克汁液)10 顆
-
米酒1 大匙
-
冰糖1 茶匙
-
蔥 (opcjonalnie) ,切絲 (裝飾用)10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
551 kcal /
2308 kJ
Białko
19.6 g
Tłuszcz
50.4 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan