紫蘇梅燒排骨

紫蘇梅燒排骨

4.6 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 2 茶匙
  • 切片(約2公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約3公分)
    10 克
  • 腩排 (子排),切塊(約2公分)
    600 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 紫蘇梅 (另備30克汁液)
    10 顆
  • 米酒
    1 大匙
  • 冰糖
    1 茶匙
  • 蔥 (opcjonalnie) ,切絲 (裝飾用)
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 551 kcal / 2308 kJ
Białko 19.6 g
Tłuszcz 50.4 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...